Laatste nieuws over het NK

STEENDAM - Onze wedstrijdleider en de klassencontroleur hebben vandaag  contact gehad over de keuring van de boten tijdens het Nederlands Kampioenschap Flits. Alle boten dienen conform wedstrijdbepalingen op donderdagavond aanwezig te zijn op het Schildmeer. De klassencontroleur zal de boten dan meten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn zelf aanwezig te zijn bij de meting laat dan een papiertje in de boot achter met de namen en je zeilnummer dan zal je boot toch worden gemeten. 

Indien u niet in de gelegenheid bent aanwezig te zijn om je boot te meten en u wilt de boot eerder naar het Schildmeer brengen kunt u contact opnemen met 1 van de jachthavens:

Jachthaven Boei 12 
Tel: 0598-431567
E-mail: info@jachthavenboei12.nl 

Recreatie Centrum de Otter
Tel: 0598-431543
E-mail: info@de-otter.nl

Mochten er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met info@zeilverenigingschildmeer.nl 

 

Projekt X verslag 2

Het verslag over projekt X van Ayanna en Djamilla

Projekt X

Lees hier het verhaal van Imme Rijk over projekt X.

Verslag Paasevenement

Het Paasevenement

 

De week na de Veenhoop was het Paasevenement. Ondanks het koude weer wat het erg gezellig en hebben we goed kunnen zeilen. ’s Avonds op het starteiland hebben we ons ook prima vermaakt, het was erg gezellig op enkele van de moederschepen.

 

Het was de eerste wedstrijd met mijn nieuwe fokkeniste Marieke, het was gezellig aan boord en het ging best goed.

 

Christiaan Koek won bij de A’s met Tjalling Bijlsma, Petra de Vos won bij de B’s met Rimke Roodenburg. Bij de C’s wonnen Ilse en Arnoudt Reitsma.

 

Barth Wijkstra

 

De Jaarkalender 2018

Het voorlopige programma van de Flitsclub voor 2018 !

Pagina's